مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات اداری

سوالی داشتم ببخشید روال پرونده ی مهریمو خیلی طولانی میکنن. پرونده مهریه هست قبلا موردی داشتم که درخواست اجرا به دادگاه ارایه دادم بعد یک و ماه و نیم که دیدم خبری نمیشه حضوری رفتم اونجا بود متوجه شدم اجراییه اصلا صادر نشده. الانم که درجواب تعدیل سکه هام اعتراض کردن منتظر رای دادگاه تجدید نظر بودم که متوجه شدم تازه پرونده ارجاع شد با وجود اینکه تبادل لوایح یه ماه پیش صورت گرفته. دادگاه شهرستان هست و همیشه هم خلوته. مسئولش آشنای طرفمه میخواستم از چه طریقی میتونم قانونی اقدام کنم. یا اینکه کلا پروندم رو به مرکز استان انتقال بدم ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید به مرکز استان و بخش حفاظت مراجعه کنید و از آشنا بودن طرفتان با مسئول یاد شده و اطاله دادرسی شکایت کنید.