مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کذب

سلام، در تاریخ 16 اردیبهشت یک آقایی به بهانه ی خرید غذا وارد رستوران ما شد و بعد با بنده که خانم هستم سر قیمت غذا ابتدا شروع به فحاشی و توهین و تهدید کردند که من نظامی هستم و پدر تو رو‌ در میارم و بعد درگیری فیزیکی شد و‌ مردم ما رو جدا‌ کردند. همون موقع مامور‌ کلانتری چون در میدان‌ بود رسید. هم‌ برای این آقا گزارش نوشت و‌ هم من ولی چون‌ گزارش پلیس تک‌ برگی بود بنده هیچ آدرسی از اون آقا نداشتم و با سختی تونستم او را پیدا کنم. دست راست من آسیب دید و همون روز رفتم کلانتری و‌ پزشک قانونی و‌ تایید کرد و دوباره سه بار پزشک قانونی معاینه شدم و ام‌آر آی هم‌ رفتم و‌ عکس هم‌ گرفتم.
بعد از حدود 40ً روز که برای ثناش رفت و‌ اون آقا اومد شورای حل اختلاف گفت که من این‌ خانم‌ رو‌ که‌ نزدم هیچ تازه ایشون با کارگر ها من رو زدند ولی چون‌ کرونا داشتم نتونستم به پزشک قانونی بروم و گفته شاهد هم داشتم. الان پرونده من‌ یکم به دادیاری رفته است و روز دوم دقیقا برای من و سه شاهد من ابلاغ اومده که رفته از ما شکایت کرده است. جالب این هست ایشون که آدرس مغازه ما رو‌ داشتند و چرا تا الان نرفته بودند شکایت کنند و این که تا روز یکم از شاهد های من شکایت نکرده بودند. چطور اسم این ها رو‌ پیدا‌ کرده است. مرتبا در دادگاه به من‌ میگوید من نظامی هستم و آشنا دارم و‌ در واقع خودم در شورای حل اختلاف دیدم که گویا با هم دوست بودند.
ایشون بعد از حدود 1 ماه بعد از شکایت من، رفته و شکایت کذب کرده است. میخواستم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از خود دفاع کنید با شاهد او هم از خودش دفاع میکند، نظامی بودنش تاثیری نداره.