مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی درمورد وکالتنامه

باسلام در سال 99 بنده بعنوان موکل و یکی از دوستان را بعنوان وکیل در دفتر اسناد رسمی به او وکالت داده ام.
مورد وکالت: سپردن هرگونه تعهد و تهیه و ارائه هرگونه مدرک و مستند و مجوز و فتوکپی مصدقه و غیره و انجام کلیه امور اداری و قانونی شرکت اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشد بنحوی که در هیچ یک از مراحل و در هریک از ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نیاز بحضور و کسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.
وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام و مطلق میباشد.
لطفاً توضیح دهید آیا وکالتی که به ایشان داده ام آیا تام الاختیار است بله یا خیر؟
و اگر به نمایندگی از بنده به آنها سفته داده باشد. یا پولی از کسی گرفته باشد و خرج شرکت کرده باشد کسانی که پول به وکیل داده اند یا سفته ای از وکیل در دست دارن در دادگاه چه کسی محکوم خواهد شد بنده یا وکیل؟

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام
دوست عزیز جنابعالی در متن ارسالی صراحتا به اختیار تام و مطلق اشاره فرمودید.
اگر در خصوص مسائل مالی و دریافت و پرداخت وجوه مالی هم وکالت داده باشید ایشان این حق را داشته و در این صورت جنابعالی مدیون می باشید