مشاوره حقوقی رایگان - سهم دختر از ارث پدر

سلام. پدر من دو همسر دارد. از همسر اول 4 پسر و 1 دختر و از همسر دوم 1 دختر که بنده می باشم. پدر من در زمان حیات منزل مسکونی خود را به مبلغ 2 میلیارد و 200 فروخته و به پسر ها نفری 300 میلیون داده است. حالا 8 ماه هست که سهم دخترها را نداده است و تا چند وقت پیش میگفتند 100 میلیون بیشتر به من نمیدهد. چند روز پیش میگفتند شاید از100 تومن هم کمتر بدهم. حالا سوال من این است که سهم‌ قانونی من چقدر میشود و اگر به من سهم‌ ندهند یا کمتر بدهند من میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سهم شما صفر تومان است ادم زنده که ارث ندارد / شکابت کنید از پدر خود که چرا پول خودش را بی جهت و بی دلیل به شما نمیدهد؟!!!!!!!!!!!!!!؛؛؛