مشاوره حقوقی رایگان - اتمام زمان وکالت فروش

سلام
ماشینم رو فروختم و مدت 30 روزه دادم که زمانش به اتمام رسیده ولی هنوز اقدامی نشده و یک چک 10 میلیونی برای ماه بعد دارم ازش .
ایا این اتمام زمان وکالت در صورت بروز اتفاق برای دردسر ساز هست ؟
و اینکه چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

سید محمد حسین قربی

جناب آقای سید محمد حسین قربی :

در صورت انجام جرم یا بروز حادثه شما به عنوان مالک ماشین اولین کسی هستید که در مظان اتهام قرار دارید
هر چند در نهایت با اثبات انتقال میتوانید خود را تبرئه کنید ولی به هر حال دردسر ایجاد می‌شود
دادخواست الزام به فک پلاک خودرو مطرح کنید