مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه بعد از چند سال

با سلام. مادر و پدر بنده 20 سال قبل تصادف کردند. با توجه به عدم اطلاعات کافی والدین من از نحوه دریافت دیه و غرامت، مادرم فکر میکرد اگر برای دریافت دیه از پدرم که مقصر حادثه بود شکایت کند پدرم را زندان میکنند و نمیدانست که بیمه دیه را به مادرم می دهد و رضایت داده است. آیا الان مادرم بعد از 20 سال میتواند شکایت کند و دیه اش را بگیرد؟
با توجه به این که هیچ مدرکی از بیمه پدرم در آن سال وجود ندارد و پدرم فراموش کرده که بیمه نامه اش در آن سال متعلق به کدام شرکت بیمه بوده است.
آیا راهی وجود دارد مادرم به دیه اش با توجه به آسیب فراوانی که دیده است، برسد؟(پرونده پزشکی مادرم موجود است).

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

لزومی ندارد اشاره ای به اینکه مادرتان گذشت کرده کنید.می توانید با مدارک پزشکی به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
آدرس: تهران، خیابان آفریقا، نبش خیابان مریم، شماره 2، برج بیمه
کدپستی: 1967764111
تلفن: 24551000 021
مراجعه کنید و با ارائه مدارک تقاضای خسارت کنید
اما لزومی ندارد بیان کنید ضارب چه کسی بوده
یا گذشت کرده اید یا نه
مسکوت بماند
و شما فقط مطالبه خسارت خودتان را بکنید و بگویید 20سال پیش نمیدانستید چطور باید اقدام کنید و 20سال است آسیب دیده اید و الان میخواهید خسارت بگیرید