مشاوره حقوقی رایگان - نگرفتن ضامن از زندانی با قبول شدن اعسار زندانی

با سلام بنده مبلغ ده میلیون سفته داشتم گزاشتم اجرا ثابت شد که بهم بدهکاره بعد دوسال در پیچ و خم اداری شورا حل اختلاف سه بار درخواست اعسار داده اعسار اول و دوم رد شد و شعبه شورا از ایشان ضامن نگرفتن حکم جلبشان را گرفتم دستگیر کرده از زندان اعسار دادن قبول شد به تقسیط و در صورت دادن تقیسط خسارت تادیه متوقف بشود اما در کامل ناباوری دیدم ایشان از زندان آزاد شده بدون گرفتن ضامن از ایشان و پرداخت نکردن پیش پرداخت این در حالی است که هنوز رای شورا قطعی نشده و بنده هنوز فرصت اعتراض دارم حال سوالم این است آیا نگرفتن ضامن از ایشان قانونیه؟ آیا آزادی ایشان با شرایط گفته شده در بالا قانونیه ؟و آیا قاضی چجور میتواند پول من بدون اجازه من ببخشد با تشکر از شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به محض صدور حکم بر اعسار , شخص بازداشت شده آزاد میشود ولو رای قطعی نشده باشد, قاضی مال شما را نبخشیده بلکه تقسیط نموده است .