مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت در تصادف

با سلام. من و همسر و پسر کوچکم 12 روز پیش با یک کامیون که اون صد در صد مقصر اعلام شد تصادف کردیم. مچ پاهای من آسیب دید و درد و کوفتگی زیادی داشت. کمی سر همسرم خونریزی داشت و پاهای او کبود و زخم شد. دو تا پای پسرم رو گچ گرفتند طوری که در بیمارستان از پرستار ها پرسیدم پای او شکسته و گفتند نه ترک کوچکی دارد و چون بچه هست زود خوب میشود. خلاصه ما وقتی رفتیم کلانتری راننده کامیون اصرار میکرد رضایت بدهیم و ما چون شهرستانی بودیم و راه ما دور بود و خیلی خسته بودیم رضایت دادیم ولی وقتی شهر خودمون آمدیم و پسرم رو ارتوپد بردم گفت مچ یکی از پاهای او شکسته و یکی صفحه رشد آن آسیب دیده و شکستگی مچ پای او وضعیت خوبی ندارد. مچ پاهای من هم بعد از دوازده روز هنوز درد میکند و نمیتونم مچ پای راستم رو خم کنم و درد میکند. در حالی که وقتی مرخص شدیم گفتند پای من نشکسته است ولی درد آن خوب نشده. آیا میتونم بعد از 12 روز بروم و رضایتم رو پس بگیرم و دوباره شکایت کنم؟ برای گرفتن دیه از بیمه چی؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر با توجه به رضایت شما شکایتی قابل تصور نیست مگر انکه ثابت شود رضایت در شرایطی اخذ شده که قدرت تصمیم گیری نداشتید