مشاوره حقوقی رایگان - نانوایی کار سخت و زیان آور

با سلام چرا شاطر کار سخت خورده در صورتی اگر وجدانا فکر کنید می‌بینید خمیر گیری کارش سختر است خمیرگیری کیسه 40کیلو را بلند می‌کند و خمیرش میکند و بعد میندازد داخل تشت و دوباره خمیر میزند و بعد شروع به چانه میکند و یک کیسه را تبدیل به 62چانه می‌کند و کل خمیر زدن 19کیسه است از همه هم زودتر می آید خمیرگیر در صورتی که شاطر دیرتر می آید و یک کیلو 20گرم چانه را میندازد داخل دستگاه و خمیر گیر 40کیلو کیسه را بلند می‌کند اگر جلو دستگاه گرم است برای خمیر گیر هم یک متر فاصله دارد در کل برای کل کارگران گرما است اونی که پاچالدار است نان را جلو دستگاه می ایستد در می آورد و به مشتری میده و...

پاسخ ها :

سختی کار خمیر گیر نانوایی سختی کار در نانوایی سختی کار مشاغل سخت و زیان آور