مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل کالا

سلام، در مردادماه با کابینت ساز قرارداد بستم، 4 میلیون هزینش شده بود که نصف قراردادو موقع عقد قرارداد پرداخت کردم و نصف دیگشو یه ماه بعد، بعد از دوماه از قرارداد با کلی تماس و التماس کابینت نصب کرده ولی هود و آبچکون که داخل قرارداد هم قید شده تحویل نمیده، میشه شکایت کرد، کابینت ساز تهرانه ولی من چابهارم، اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. البته برا عقد قرارداد رفتم تهران.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما میتوانید الزام به انجام تعهد متعهد را از دادگاه بخواهید .