مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام
پدر من وقتی در قید حیات بودن بالای 70 درصد اموالشون رو به نام مادرم و برادرم کردن (البته بعضی هاشو صرفا به دلایل خاص بوده و بصورت امانت و بر حسب اعتمادی که به همسر و پسرش داشته ولی وقتی ایشون فوت کردن برادرم به کمک مادرم همه رو بالا کشید و به وصیت زبونی پدرم بهایی نداد و همین باعث شده منه دختر الان محتاج باشم)
آیا از نظر قانونی این اختیار رو داشتن ؟ آیا میشه اعتراض کرد ؟

پاسخ ها :

حميده  جوانمردسعيداباد

حميده جوانمردسعيداباد :

متاسفانه نخیر ، هر فردی در زمان حیات و با دارا بودن صحت عقل و آزادی اراده میتواند نسبت به انتقال و اداره اموال خود تصمیم بگیرد ، حال اگر واگذاری اموال از جانب پدر شما امانی بوده ، به دلیل نداشتن اسناد طبیعتاً دادگاه حکم به نفع مادر و برادرتون صادر می‌کنه