مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

با عرض سلام و خسته نباشيد بنده چند ماه پيش تصادف كردم كه طرف مقابلم فرار كرد و از اون از طريق مراحل قانونی شكايت كردم و حتی تعيین خسارت كردم امروز متوجه شدم اصلا طرح شكايت من روی پلاك خودرو طرف ثبت نشده البته به من تو دادگاه گفته شد كه برای مطالبه خسارت يك شكايت ديگه بكنم كه من فعلا نكردم خواهشا الان تكليف من چی ميشه؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر مراحل قانونی را مستند کرده اید همین الان هم می توانید شکایت کنید. بهتر است برای تنظیم متن شکایت خود به یک وکیل مراجعه کنید تا به مشکلات این چنینی برخورد نکنید.