مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام حکم دادگاه جهت شکایت از من بابت شراکت به اینصورت است که من باید 40میلیون آورده اولیه طرف دوم را بپردازم و پس از کسر آورده نفر اول و آورده نفر دوم مابقی اموال تقسیم گردد حال کل اموال به مزایده گذاشته شده و نوبت اول مزایده خریدار نداشته و دادگاه رد اعسار کرده ولی نتیجه دادگاه تجدید نظر اعسار نیامده
سوال
1_اگر در نوبت دوم خریدار نباشد آیا میتواند حکم جلب بگیرد بابت 40تومن یا تا زمان نتیجه دادگاه تجدید نظر اعسار نمیتواند؟
2_آیا من میتوانم 40میلیون از اجناس را خریداری کنم تا بماند مابقی اموال؟
3_در صورتی که من که محکوم علیه هستم در نوبت دوم میتوانم 40تومن از کل اجناس را بخرم دادگاه در نوبت دوم میتواند تخفیف بدهد به من که من به جای پرداخت 40میلیون بدهی 40میلیون جنس با تخفیف بردارم مثلا 50میلیون با تخفیف 40میلیون بشه ؟

پاسخ ها :

شراکت اعسار حکم جلب