مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکیل

سلام و وقت بخیر.
می خواستم بدونم دستمزد وکیل برای پیگیری تفکیک زمین مشاع و گرفتن سند چقدر هست؟ چه مدت لازم هست تا وکیل کار را به نتیجه برساند؟ اگر وکیل به نتیجه نرسد چه می شود؟
زمین واقع در شهرستان یزد محله خیرآباد هست.
ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام و درود دسمتزد امری است توافقی و اینکه چه مدت طول میکشه دست وکیل نیست چون مراحل مختلف دارد و ایا به نتیجه می رسد این هم جز تعهد وکیل نیست ولی اگه مدارک و دلایل شما کافی باشه ان شالله به نتیجه هم میرسد
چنانچه خواستید تماس بگیرید وکیل منصف هست