مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

با سلام.
من مغازه را حدود یک سال هست که خریدم و سه باب مغازه‌ قبل از من متعلق به یک نفر می باشد که طی این یک سال به بهانه بازسازی هر روز راهرو را از وسايل فرسوده و بی ارزش اشغال می کند و یا برای مدت طولانی ناخاله تخلیه میکند و باعث می‌شود که اینجانب نتوانم شروع به فعالیت کنم و مغازه من بسته مانده است.
حال بفرمایید باید من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع قابلیت طرح در دادگاه کیفری یا حقوقی را دارد.یعنی شکواییه یا دادخواست...