مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

اگر شخصی در رابطه نامشروع تلفنی به دادگاه مراجعه نکند قاضی می‌تواند حکم جلب سیار او را صادر کند و اموال او شامل خانه و خودرو توقیف کند ضمنا شاکی هم رضایت داده باشد. باتشکر

پاسخ ها :

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام اگر شاکی رضایت داده با توجه به غیر قابل گذشت بودن آن(چون علاوه باجنبه خصوصی جنبه عمومی هم داره این جرم )باید رسیدگی ادامه پیدا کنه ولی در بحث روابط نامشروع با توجه به اصلی که در قانون آیین دادرسی کیفری برای منع تفتیش آمده قرار منع تعقیب (به جای توقف تعقیب ) صادر میشه .یعن اصلا جرمی اثبات نشده برای قاضی