مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام. من در حادثه محل کار دچار شکستگی انگشت چهارم و خرد شدگی انگشت پنجم از ناحیه کف دست و همچنین پارگی تاندون و تغییر حالت انگشت پنجم شدم.
درصد این شکستگی تقریبا چقدر است؟
به من گفتن نه درصد است.
تاریخ حادثه مهر 1399 بوده که مدارک من تاخیر هم از طرف خودم هم کارگزار بیمه هم تعطیلی کرونا به سال بعد موکول شده است ولی مبلغ دیه را به سال 99 محاسبه کردند. آیا میتونم اقدامی در این مورد انجام بدهم که به قیمت 1400 محاسبه بشود؟
ممنون.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام دیه را مطابق با سال قطعی شدن رای پرداخت می نمایند