مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی

سلام.‌ ما یه اجاره نشین داشتیم که از خونه بلند نمی شد و به این بهونه که کرونا هست و دادستان گفته که میتونید سه ماه بشینید بلند نمیشم هر کاری دلت میخواد بری بکن و ما از طریق قانون اقدام کردیم و حکم تخلیه گرفت بعد از صدور حکم تخلیه با تا با مامور کلانتری برای ابلاغ حکم تخلیه به در خونه مستاجر اومده به مستاجر سه روز مهلت داد تا بلند شده ولی مستاجر بلند نشد بعدم مستاجر با خانوادش اومدن در خونه ما شلوغ بازی دعوای صوری راه انداختن بعد رفتن کلانتری گفتند که من بینیش رو شکستم.
و از طرف کلانتری نانه گرفتند و رفتند پزشکی قانونی و یک و نیم درصد نامه پزشکی قانونی گرفتن. البته بگم این مستاجر ما از روزی که اومده تو خونه ما هر هفته ای که بشه رود 3 بار با شوهرش و بچه هاشون دعوا می‌کردن و همیشه خانم که از من شکایت کرده از بچه ها کتک میخورد و اون شبم کتک خورده بود منتها این کتک را به اسم من زد و رفت از روش پزشکی قانونی گرفت و بچه هاش به عنوان شاهد رفتن دادسرا و شهادت دادند .

حالا دادیار شعبه رای با توجه به ماده 448.449.710.714 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و ماده 256 آیین دادرسی کیفری مصوب 1395 جلب دادرسی برای من صادر کرده یا همون قرار مجرمیت برای ما صادر کرده در صورتی که من هم سه تا شاهد برده بودم من نمی دونم که دادیار با توجه به چه دلایلی برای من قرار جلب به دادرسی صادر کرده .
من چطوری میتونم اعتراض کنم به گواهی پزشک قانونی و این قرار مجرمیت؟
و اینکه آیا این حکم زندان داره یا نه؟
چون نوشته ضرب و جرح عمدی و 1.5 درصد پزشکی گرفته.؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهلت اعتراض به پزشکی قانونی 7 روز از ابلاغ است و بعد از این مدت هم دیگر قابل اعتراض نیست
طبق قانون صدور قرار جلب به دادرسی ، قطعی و غیر قابل اعتراض است
شما باید در دادگاه دلایل و مدارک خود را ارائه بدهید و از خود دفاع نمایید و ...
بهتر است با یک وکیل
مشورت نمایید. و ...