مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام وقت بخیر.من با یه خانومی به صورت پیامکی بحث کردم و هم ایشون به بنده فحش دادن هم من به ایشون. الان دادگاه منو محکوم کرده به هشت ماه حبس تعزیری یا پرداخت 21میلیون تومان بخاطر توهین و تهدید ... پس توهینای اون خانوم که کردن چی میشه تاثیری تو رای نداره؟؟ اعتراض بزنم کم میشه این مبلغ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
در صورتی که عامل تحریک کنند باشد میتواند از موجبات تخفیف در مجازات باشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما نیز باید متقابلاً شکایت می کردید تا به توهین های ایشان هم رسیدگی شود.
از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید هیچ ضرری برای شما ندارد. در نهایت حکم قبلی تایید خواهد شد یا تخفیف بیشتری به شما خواهند داد