مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با سلام و احترام
در مرداد ماه 1397 حکم به تعدیل اقساط مهریه اینجانب ( هر پنج ماه یک سکه ) صادر گردید.
در دادنامه اشاره شده با توجه به قیمت سکه تمام بهار آزادی که 3/500/000 تومان می باشد هر 5 ماه یک سکه.
بنده کارمند بوده و در سال 1398 مبلغ 650/000 تومان نسبت به سال 1397 افزایش حقوق داشته ام
با توجه به اینکه سکه از مرز 5/000/000 تومان گذشته است آیا با افزایش اقساط ماهیانه اینجانب موافقت می گردد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تقاضای تعدیل تقسیط بزنید.

پرسشگر :

ممنون سرکار خانم عزتی
دادخواست اعسار دادم با تعدیل مجدد موافقت و رای قطعی گردید

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.میتوانید دوباره درخواست تعدیل و کاهش اقساط مهریه را بدهید.