مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدربزرگ به نوه

باسلام من دختره 40 ساله هستم مجردم و معلولیت دارم آیا میتوانم از حقوق پدربزرگم که سال 92 فوت کرده و میخواست قبل از فوتش حقوقشو به من منتقل کند اما نشد عمرشو داد به شما من که نوه هستم نوه دختری یعنی پدرمادرم هستن میتوانم حقوق پدربزرگم و دریافت کنم با تشکر اگر راهنماییم کنید بازنشسته تامین اجتماعی بودن ممنون

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام شما برای تامین نفقه خود باید به پدرتان مراجعه کنید و اگر پدر در دادگاه حاضر شود و ابراز عجز از پرداخت کند نفقه شما به عهده پدربزرگتان است که شاید با توجه به شرایطتان بشود دستور قاضی را گرفت حقوقش به شما منتقل شود