مشاوره حقوقی رایگان - قابل پیگیری هستش جهت جانبازی ؟ تیرخوردگی حین ماموریت

باسلام
سال 84 درشهرستان بندر لنگه استان هرمزگان سرباز یگان امداد بودم طی ماموریتی که توسط فرماندهی جهت استقرار داخل شهر اعزام شدیم و بعد از مدتی به محل خدمتی جهت صرف شام به یگان امداد خدمتی مراجعه کردیم و قرار شد دوباره بعد شام به ماموریت اعزام بشیم و اسلحه کلاشینکف رو به صورت آماده باش نگه داشتیم تا به ماموریت دوباره اعزام بشیم که در این حین توسط سرباز وظیفه دیگری که بصورت آماده باش بود جهت اعزام به ماموریت، در اثر سهل انگاری سرباز وظیفه دیگری اسلحه شلیک شد و به هر دو پای من اصابت کرد در آسایشگاه و سریعا به بیمارستان شهرستان بندر لنگه اعزام شدم و به بعلت اینکه گلوله در داخل مونده بود به بیمارستان استان هرمزگان اعزام شدم توسط بهداری و بعد معطلی دو روزه به درخواست خانواده به تهران رفتم تحت عمل جراحی گلوله از ران پام خارج شد و به مدت سه ماه استراحت پزشگی گرفتم و بعد از اتمام استراحت پزشکی به محل خدمتی مراجعه ادامه خدمت دادم و توسط کارگزینی فرماندهی انتظامی بندرلنگه فرم ( ب-و-ز ) پر کردم و توسط بهداری فرماندهی انتظامی استان هرمزگان به متخصص ارتوپد و کمیسیون معرفی شدم بعلت شرایط سخت و اذیت شدن ‌پاهام نتوانستم کارامو انجام بدم تا اینکه خدمت سربازی تمام کردم
تمام مدارک از قبیل فرم ( ب- و- ز ) و معرفی به کمیسیون و ارتوپد تو‌دستم هست آیا میتوانم کارامو‌ پیگیر کنم برا جانبازی ؟