مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی به پا هنگام انجام پست حفاظتی

سلام.وقت بخیر. من سال 88 هنگامی که دست راستم در گچ بود من رو به پست حفاظت فرستادن با اسلحه کلاش وقتی که به روی برجک رسیدم اسحله رو به قصد امتحان مسلح کردم که ببینم با دست گچ شده میتونم ازش استفاده کنم که متاسفانه یه تیر اثابت کرد به پای چپم.اون موقع 200 تومن بیمه به من داد.حتی دادگاهی کردم منو بخاطر سهلنگاری که خوشبختانه تبرئه شدم از خودزنی و سهلنگاری.بخاطر اینکه دستم شکسته بوده چرا بهم اسلحه دادن.اون موقع معاف از رزم شدم تو کمیسیون.اینم بگم که دستم هم تو پادگان شکست قبل اینکه این اتفاق بیفته ولی چیزی نگرفتم از بیمه. مدارک هام هم موجوده حتی نامه اعزام به بیمارستان که خود پادگان منو با آمبولانس بردن بیمارستان. حالا میخواستم بدونم میتونم اقدام کنم جانبازی بگیرم یا خیر.دیگه حتی راه رفتن هم برام مشکل شده.اصلا از ناحیه پا اون قسمتی که گلوله اثابت کرده هیچ حسی بعداز گذشت 13 سال ندارم. لطفا کمکم.کنید.ممنونم از راهنماییها و مشاوره خوبتون در سایت.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا جانبازی را از ذهنت خارج کن ، اگر از کار افتادگی شما در حد بند ب یا ج ماده 108 قانون ارتش یا مواد مشابه در ناجا و سپاه باشد فقط به شما مستمری مادالعمر باید بدهند.
ثانیا مدارک پزشکی شکستگی دست و تیر خوردگی به پا را جمع اوری کن، ازشون کپی بگیر برابر با اصل کن بعد برو همان پادگانی که خدمت کردی یا ترخیص شدی ، بگو من وضعیت جسمیم بدنر شده و شما برگه اعزام به شورای پزشکی مربوطه جهت تعیین تکلیف خدمتی بدهید.
برای توضیح بیشتر ازطریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید وکیل کشاورز هستم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد بحث جانبازی به نتیجه برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جانبازی ممکن نیست اما اگر شرایطی فراهم شود میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است