مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خودکشی

من سرباز تکاوری بودم تو کمین تو بیابون مورد حمله قاچاقچی قرار میگیرم و با اسلحه خودم تیر بم میزنن دقیقا بالای قلبم
نگهبان دوم خواب بوده و صدای تیرو نشنید و خودم بلند شدم بیدارش کردم
بعد چون شاهد ندارم بهم گفتن خودزنی کردی البته رو بدنم اثار جراحت درگیری بود ک عکس گرفتم همه هم دیدن شاهد دارم
کمیسیون ناجا رفتم که روانشناس رفتم مشکلی نداشتم معاف از رزمم کردن
هنوز حتی از خدمت معافم نکردن و در استعلاجی بسر میبرم جوابی هم نگرفتم نمیدونم باید چیکار کنم
الان چطوری حقمو بگیرم
میتونم جانبازی و دیه بگیرم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پزشک قانونی می تواند خودکشی را از غیر آن تشخیص دهد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

ابتداکارشناس حرفه ای سلاح بایدنظر بدهد که سلاح ازچه نوع بوده و تیراندازی از چه فاصله ای ودر چه زمانی و...انجام شده وسپس کمیسون پزشکی براساس آن اعلام نظر کند وآنگاه نظر کمیسیون مناط اعتباراست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی موضوع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نظر کمیسیون مربوطه و متخصصان ذیربط ملاک عمل است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بدون داشتن گزارش حادثه و دلایل کافی شدنی نیست.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

استرداد هدایای دوران عقد تابع قوانین مربوط به هبه می‌باشند و طبق شرایطی صرفا قابل استرداد می باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پزشک قانونی می تواند خودکشی را از غیر آن تشخیص دهد .