مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردن در حين خدمت

سلام خسته نباشید درسال 98 سرپست بدليل سهل‌انگاری تير خوردم صورت بینی و فکم داغون شده‌ نه غرامتی نه جانبازی نه بیمه ای تو را به قرآن یه کمکی کنيد چه کار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما چون در حین خدمت بوده‌اید بایستی در کمیسیون مربوطه رسیدگی و میزان صدمات شما بررسی می شد که معلول حین خدمت یا معلول عادی تلقی نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از انجاییکه حین خدمت بوده موضوع را در کمیسیون مطرح تا رسیدگی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما با یک وکیل مشورت نمایید و شکایت کنید و نتیجه خواهید گرفت