مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی در درگیری با اشرار در مرز عملیاتی آ.غربی

اینجانب سرباز مرزبانی ناجا حدود 3 ماهو نیم پیش در درگیری با اشرار دچار سانحه تیر خوردگی از ناحیه پا شدم و 3 بار عمل شدم که با عنایت به صورت سانحه ای که از دم اشتباه بود و کادر بخاطر اینکه پای خودش گیر نباشه چون سهل انگاری کادر بود کلا یه مدل دیگه که به ضرر من بود فرستاده بود و پرونده منو فرستادن دادسرای نظامی و دادگاه در نظریه اول بصورت قاطع قرار منع تعقیب و بنده تبرئه شده و بی گناه اعلام شدم و به امضای دادستان استان نیز رسیده اما حالا نه معافیتمو میدن نه جانبازیمو نه غرامت هر روز منو میکشن هنگ میشینم ساعت اداری تموم شد برمیگردم با توجه به شرایطم که پام کلا نابود شده و از کار افتاده و بیشتر از 30 جلسه فیزیوتراپی رفتم هنوز که هنوزه پام درست کار نمیکنه و حتی توانایی انجام کارهای شخصی اعم از حموم رفتن رو هم ندارم و هنوز که هنوزه پای من بخیه داره اینا هم فقط منو بلا تکلیف کردن هی امروز هی فردا سوالم اینه ایا معافیت و جانبازی برام صادر خواهد شد یا نه چون کاملا پام از کار افتاده .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست بیمه از کار افتادگی کنید و به دیوان عدالت اداری برای غرامت حین انجام وظیفه شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما بایستی در کمیسیون های مربوطه ناجا ماده 140مورد رسیدگی واقع گردد و در صورتیکه موضوع در کمیسیون مطرح نمی‌شود باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام نیرو را به تشکیل کمیسیون مربوطه خواستار شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق کمیسیون های مربوطه و بعدا از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع باید در کمسیون ناجا بررسی شود و در این مورد تصمیم گیری شود در صورتی که کمسیون را به تعویق می اندازند میتوانید به دیوان عدالت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده شما باید در کمیسیون ناجا مورد رسیدگی قرار بگیرد تا در مورد موضوع شما تصمیم گیری بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پرونده شما باید در کمیسیون ناجا مورد رسیدگی قرار بگیرد تا در مورد موضوع شما تصمیم گیری بشود

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

کمیسیون ناجا باید تشکیل بشه در غیر این صورت به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و درخواست از کارافتادگی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی در کمیسیون ناجا دارد در صورت تاخیر از طربق دیوان عدالت پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا از طریق کمیسیون ناجا وسپس دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید