مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب چک

با سلام. پدر من چایخانه ای را در بیرون از شهر به مبلغ 220 میلیون تومان خریداری کرد. باغ را خریداری نکرد و وسایل داخل باغ را خریداری کرد و باغ اجاره ما با فروشنده به توافق رسیدیم که 80 میلیون نقد و بقیه چک به 10 میلیون تومان 1 عدد چک یک ماهه داده شود و چک برای خواهرزاده پدرم بود و پدرم و یک نفر دیگر پشت چک را به عنوان ضمانت امضا کردند.

ما به دلایلی پول را نتوانستیم پرداخت کنیم و فقط 170 میلیون پراخت شد و 50 میلیون بدهکار شدیم و فروشنده از ما شکایت کرد. از صاحب چک و دو ضامن شکایت کرد برای صاحب چک و یکی از ضامن ها ابلاغیه آمده بود و دادگاه اجرا شد و پدر من و صاحب چک و ضامن حضور داشتند و درخواست اعسار دادند و قبول شد و قرار شد پدر من 50 میلیون را بدهد الان فروشنده میگوید که حکم جلب را گرفتم ولی قاضی گفته است که فقط میتوانی از دو نفر شکایت کنی و از صاحب چک و یکی از ضامن ها شکایت کرده است ولی فروشنده مدعی است جلب همه را گرفته است. حالا ما مانده ایم چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعاوی مالی بعد از محکومیت اگر از محکوم علیه مالی شناسایی و توقیف نشود حکم جلب صادر می شود

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. با صدور اعسار جلب منتفی می شود. توصیه میشود پرونده را ملاحظه نمایید.