مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

سلام من تصادف داشتم و مقصر شناخته شدم در تصادف طرف مقابل دوچرخه سوار بوده و دستش شکسته و الان از بیمه من میخواد دیه بگیره، تصادف به هیت کارشناس سه نفره کشیده شد و اونجا من مقصر اعلام شدم، الان این آقا فاکتور هزینه های که کرده رو گرفته و از من میخواد که الان پرداخت کنم هزینه تعمیر دوچرخه و کارشناس سه نفره، ولی از طرف دادگاه برای من ابلاغیه نیومده هنوز، به طرف مقابل گفتم که باید صبر کنی تا از دادگاه برا من ابلاغیه بیاد که من اقدام به پرداخت خسارت کنم، الان میخوام بدونم من شخص ثالث دارم سقف تعهد خسارت مالی هم 11 تومنه خسارت دوچرخه ایشون رو بیمه ثالث من پرداخت میکنه؟ در حد یه تومنه خسارت دوچرخه. سوال دیگم این که من هزینه پارکینگ دوچرخه و کارشناس سه نفره که اون طرف داده رو از جیبم باید بدم یا بیمه میده؟ سوال آخرم این که الان که هنوز از طرف دادگاه هیچ ابلاغیه و تماسی با من نگرفتن من باید خسارت رو پرداخت کنم یا این که باید صبر کنم تا قاضی رای رو صادر کنه؟ چون اون طرف گفت دادگاه با شما کاری نداره من همه کاراشو انجام دادم فاکتور هارو هم گرفتم دادگاه هم تشکیل نمیشه شما باید خسارت منو پرداخت کنی الان، میخوام بدونم درسته حرف این آقا؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام زمانی که شما �مه شخص ثالث و خسارت مالی داشته باشید کلیه خسارت های جانی و مالی مطابق سقف تعهدات بیمه از سوی بیمه پرداخت می‌شود