مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوجه. عدم تمکین

سلام. همسرم دوماه است منزل را ترک کرده و مهریه اش را به اجرا گذاشته. برای اینکه به ناحق درخواست نفقه هم از من نکند باید اول به کجا شکایت کنم. از دادگاه خانواده یا دفاتر قضایی؟ ریش سفیدی هم جواب نداد. دو فرزندمان هم بعد از یک ماه به من بازگرداند.. سه ساله و چهارده ساله. لطفا راهنمایی کنید چه کنم و چه شکایتی تنظیم کنم؟ باتشکر. دادگاه اظهارنامه بدهم یا دفاتر قضایی؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا ازطریق دفاترخدمات قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه کنیدوزوجه رادعوت به منزل وادامه زندگی کنید وبعدباید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین بدهید