مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام، خسته نباشید. خانوم بنده متارکه کرده است و در شورای حل اختلاف میگفت امنیت جانی، مالی و آبرویی ندارد.
میگفتند او را مورد ضرب شتم قرار میدهم و الان هم که نزدیک 2 ماه هست پدر او آمده و او را برده است.
خدا شاهده اصلا دست من روی او بلند نشده و چیزی به او نگفتم و مدرکی هم در اصل ندارند. چون واقعا کاری نکرده ام و مسلما ثابت هم نکردند ولی اون جا این ها رو میگفتند.
ایشان میخواستند که سر خونه و زندگی بیاید ولی بنده درخواست یک جلسه دیگر نیز کردم تا زمان بر باشد.
وکیل هم داشتند. میترسم بیاد خونه خودش رو به درب و دیوار بزند یا فرار کند و دوباره خونه پدرش صحنه سازی کنند یا بزنند. موندم چی کار کنم و راهنمایی بکنید ممنون میشم.
مهریه اش رو هم اجرا گذاشته است و میگفت خونه می آید و رضایت مهریه هم نمیدهد و همه طور دورغی هم اون جا میگفت.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
با حضور بزرگان هردو طرف جلسه را برگزار نمایید

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

شما میتونید علیهش دادخواست تمکین بدید واسه ادعای عسر و حرج و کتک کاری و امنیت اون باید به وسیله شهود و مدرک ثابت کنه وگرنه موظف به تمکین از شما و برگشت به سر زندگیشه والا نفقه بهش تعلق نمیگیره واسه همین گفته من برمیگردم تا دادگاه فکر نکنه خودش مقصره، شما دادخواست تمکین علیهش بدید، مهریه هم قسطی کنید