مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام و خسته نباشید. خانومم من رو یک سال ترک کرده و من قصد ازدواج مجدد دارم. پیداش نمیکنم که طلاق بگیرم. باید چی کار کنم؟ در ضمن یک دختر 11 ساله دارم. با تشکر.

پاسخ ها :

مرضيه  خاوريان

مرضيه خاوريان :

استان :

ابتدا باید دادخواست الزام به تمکین به دادگاه خانواده ارائه بدهید و پس از صدور رای الزام به تمکین وقطعیت آن دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید.

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

لطفا به وات ساپ 09127701026 پیام دهید با پرداخت حق المشاوره

نیما کبیری

نیما کبیری :

با سلام
1.میتونید با اثبات عدم تمکین همسر مجوز ازدواج مجدد بگیرید
2.یا میتونید دادخواست طلاق به درخواست زوج رو ارائه کنید و ایشون رو طلاق بدید

اردشیر امجدی

اردشیر امجدی :

استان :

سلام
بله شمامیتوانیداگرشرط ضمن عقددرعقدنامه رامبنی براردواج مجددامضانکرده ایدهمسری برای خودانتخاب وعقدنماییدودرپاسخ سؤال بعدی مردمیتواندهروقت که بخواهدهمسرش راطلاق دهد مخصوصابلحاظ غیبتش میتوانیدغیاباطلاغش دهید.