مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک توقیف شده

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده یک عدد امتیاز زمین مربوط به یکی از ارگان های دولتی را خریداری کردم و به هنگام استعلام گفتند استعلام کتبی نداریم ولی شفاهی گفتند زمین موردی ندارد و کارمند اون ارگان تمام مبالغ را پرداخت کرده حالا بعد از 3 ماه رفتیم قرارداد را به نام کنیم، میگوند زمین از سال 98 توقیف هست و من هم امتیاز رو وکالتی به شخص دیگری فروختم. حالا چاره چی هست؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

خرید ملک توقیف شده فروش وکالتی ملک قوانین خرید و فروش ملک ملک