مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

با سلام زوجه هستم. 4 ماهه عروسی کردیم. ولی یکسال و 4 ماهه عقد کردیم. همسرم منو آزار میده با پیام بهم تهمت ناموسی میزنه در حالیکه گواهی سلامتم دارم قبل عروسی گرفتم میتونم ثابت ش کنم که تهمت زده با پیام. خیلی بد دهنه رفت تو کوچه داد زد زن من خرابه و چند تا از خانم های همسایه مونم شنیدن چپ چپ نگاهش کردن آذر ماهم با یه ایمیل جعلی به اسم من به یکی از همکلاسی های پسر دانشگاهم ایمیل داده و شماره منو بهش داده گفته بزنگ برادرم بهش زنگ زد گفت ایشون گفتن من نمیدونم کی بوده این شخص با این ایمیل به من گفته بزنگ آدرس اون ایمیل جعلی رو هم به برادرم دادن بعدا متوجه شدیم کار شوهرم بوده حتی اسکرین پیامشم دارم که گفتن الان شماره تو میدم به همکلاسی ته که مثلا بگه زن من خرابه ولی من اصلا غریبه رو جواب نمیدم دادم به برادرم زنگ زد یک شخصی رو هم برای وساطت فرستادن که ایشونم با همین آقایی که شماره منو بهشون دادن صحبت کردن اون آقام گفتن این خانم 4 سال با عزت و ابرو تو دانشگاه ما درس خونده این کارا چیه میکنید. و همون واسطه هم فهمیدن که مقصر شوهرم بوده من بی گناه بودم. اینا مصداق کامل بی ناموسیه .... خلاصه بعد وساطت 4 نفر بخشیدمش و باز بهش فرصت دادم ولی باز دارن تهمت میزنن.. تازه نفقه نمیده اجازه م نمیده برم کار کنم تو این یکسال و 6 ماه 200 تومنم به من نداده حتی . 6 ماه قبل عروسیمونم یارانه و معیشت مو جدا کرده خودش برده به منم نداده. شناسنامه و کارت ملی و لباس های خونه ی پدرمم دزدیده 3 تا انگشترمو برده میگه تو برشون داشتی به دروغ تهمت دزدی میزنه. خودش بهم تو پیام گفته دیگه حق نداری برگردی منم نرفتم یه ماهه اومدم خونه پدرم. خونه شم جابجا کرده منم کلید خونه جدیدشو ندارم. میخاستم بدونم اگه مهریه مو اجرا بزارم چطوری میتونم ازش جدا بشم طلاقم نمیده. دلمو سیاه کرده دیگه نمیتونم ادامه بدم یسره تهمت میزنه حتی به پدر مادرمم که فوت شدن فحش داد هزار بار بخشیدمش ولی دیگ فایده نداره . در چه صورت میتونه ناشزه کنه و اجازه ازدواج مجدد به زن نده؟ لطفا کمک کنید اول باید چه اقدامی برای طلاق و مهریه انجام بدم؟ ضمن اینکه محل عقدمون کرمانشاه بوده ولی عقدنامه رو دارم. کجا باید برم اول؟ مهریه م 300 سکه س ماشینم داره فک کنم 30 میلیون م تو بانک داشته باشه البته اگه به اسم پدرش نزده باشه و پول شو انتقال نداده باشه 50 میلیونم پول پیش خونه داده ماهی 7 تومنم حقوق شه فیش حقوقی اسفند و فروردینشم دارم ولی شناسنامه و کارت ملی مو برده با خودش. حتی نزاشت رأی بدم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام کاربر گرامی
مهریه رو از طریق ثبت اجرا نمایید می توانید توقیف اموال را به غیر از مستثنیات دین داشته باشید
برای دریافت شناسنامه المثنی دریافت کنید