مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

باسلام. میخاستم بپرسم پدرم حدودا دوازده سال میشه که مفقودالاثره و تاکنون هیچ خبریا اطلاعی از زنده یا احیانا فوت ایشان نداریم. ضمنا پرونده مفقودی پدرم در دادگاه هستش. و دایره سرپرستی هم به همسرش یعنی مادرم حکم امین غایب یا همون وکیل مفقودالاثر شده تحت نظر دادگاه. سوال اینجاست الان که پدر بزرگ و مادربزرگم فوت کردن حدووا دوسال میشه. الباقی بچه ها عموهام و عمه هام دارن انحصار وراثت میکنن و خونه پدریشون رو میفروشن. ایا به پدرم ارث تعلق میگیره. یا خیر اینها کلا منکرش هستن که کلا نمیخوان حق پدرم رو بدن. چند وقت پیشم پول بیمه مادربزرگمم گرفتن بین خودشون تقسیم کردن و به ما نه حرفی زدن نه حقی دادن. چه کنیم ما که حقمون رو از این قوم ظالم بگیریم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حق شمامحفوظ است،زیراتاحکم موت فرضی ازدادگاه صادرنشده باشدپدرشمازنده است وارث می برد