مشاوره حقوقی رایگان - شغلی

باسلام
بنده مدت 13 سال در یکی از ادارات دولتی با مدرک کاردانی کامپیوتر بعنوان کاردان کامپیوتر بطور قرارداد معین مشغول‌ بکار هستم، 2سال بعد مدرک لیسانس فناوری اطلاعات گرفتم و همچنین بعد از اون هم ارشد مدیریت دولتی گرفتم ولی عنوان شغلی ام هنوز بعنوان کاردان کامپیوتر هست، با توجه به قانون ایثارگران برای استخدام رسمی اقدام نمودم براساس آخرین مدرک تحصیلی ام برام مدرک ارشد و پست کارشناس اداری لحاظ شده و بدلیل مرتبط نبودن مدرک ارشد با مدرک کاردانی و لیسانس، سنوات تجربه خدمتی ام را یک سوم محاسبه نمودن و از نظر رتبه و طبقه شغلی و همچنین حقوق مزایا کلی ضرر کردم
سوالم اینه آیا راه حلی وجود داره تا بتونه اعمال شه و جلوی ضرر گرفته بشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
باسپاس فراوان

پاسخ ها :

عنوان شغلی