مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک بعلت غش در معامله

با سلام و احترام
بنده در تیر ماه 1399 یک واحد اپارتمان نوساز خریدم که قرار بود اسفند 99سند بزنند که بعلل واهی تا به امروز سند نزدند و در نهایت مشخص شد که زمین معارض و شاکی دارد و سند سازنده توقیف شده و ایشان در جواب بنده که چرا زمان معامله این موضوع را مطرح نکرده اند، میفرمایند که ما سند رسمی داشتیم و یک اقایی با یک قولنامه دستی برای ما شکایت کرده بود که اصلا اهمیتی نداشت! حالا میخام بدونم من میتونم با عنوان غش در معامله این رو فسخ کنم و ضرر و زیانی که در قولنامه قرار کردیم از ایشان بگیرم؟یا دفاعیات ایشان محکمه پسند است؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
تا تعیین تکلیف وضعیت زمین از سوی مرجع صالح و محکومیت فروشنده، برای شما از این بابت حق فسخ ایجاد نمی شود. بعلاوه فسخ معامله و اخذ خسارت به شرایط قرارداد شما بستگی دارد. جهت اخذ توضیحات تکمیلی از مشاوره تخصصی استفاده نمایید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام باید قولنامه شما از نظر اسقاط خیارات بررسی شود.

یک وکیل

شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید