مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب به حیاط

سلام. در آپارتمانی زندگی میکنیم سه طبقه و سه واحدی است و یک سوئیت در طبقه پایین هست که درب تردد آن کاملا جدا می باشد و برق آن جدا می باشد ولی آب مشاع است. به تازگی مالک سوئیت در کنار پنجره اتاق خود که به حیاط مشرف بوده یک درب باز کرده و از درب حیاط تردد مینماید. با اعتراض افراد واحد ها به شهرداری برای نامبرده احضاریه آمده و نامبرده اعلام کرده میخواهد به شهرداری برود و خلافی پرداخت کند و درب رو مسدود نکند. اولا آیا نامبرده در مشاعات حیاط سهیم هست؟
آیا نامبرده میتواند با پرداخت خلافی و ماده صد درب را که به حیاط باز کرده باز نگه دارد و در سند نامبرده قید شود؟

پاسخ ها :

باز کردن درب به حیاط خلافی ماده صد شهرداری شهرداری