مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با عرض سلام و خسته نباشین خدمت بزرگان
بنده حدود 3 ماه پیش قصد فروش خودرو خودم را داشتم و خریدار به بنده گفتن یک وکالت فروش بهشون بدم و داخل وکالت فروش 1 ماه وقت تعویض پلاک قید شد
بنده زمانی که وکالت فروش خودرو خودم را امضا کردم خریدار به بنده گفت یک عدد چک رمز دار داخل کیفشون تو ماشینه
من هم سویچ ماشینم را دادم تا بیارن
اما با خودرو خودم فرار کردن و بنده پولی دریافت نکردم و قولنامه ای یا دستختی هم ندارم
الان سند ماشین دست خودم است به همراه کارت و بیمه و تمامی این مدارک هم به نام خودم هست حتی پلاک و برگ سبز و سند
ایشون تو این مدت 1 ماه تعویض پلاک نکردن و همه چی به نام خودم هست
ولی وکالت فروش ماشین را محضر گفت نمیتونم باطل کنم چون طرفین امضا کردن
و برگ سبز ماشینم داخل ماشین بود که سرقت کردن
آیا میتونم ماشین خودم را برگردونم و وکالت فروش را باطل کنم
ممنون میشم اگر کمکم کنین
تمام زندگیم و سرمایم همون ماشین بود

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
پیشنهاد میشود بدوا اعلام سرقت نمایید
ضمنا اگر خودتان ماشین را بفروشید و سند بزنید بدلیل انتفای موضوع وکالت ،وکالتنامه عملا بلا اثر و هر گونه نقل و انتقال بعد از انتقال شما قابل ابطال خواهد بود
پیروز باشید

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام، بهتر است حضوری به دفتر وکالت یکی از همکاران وکیل مراجعه نمایید