مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر خودرو مزایده

سلام من یک خودرو ماکسیما در مزایده اجرای احکام برنده شدم. در برگه آگهی مزایده نوشته شده ( به دلیل نبودن سویچ موتور روشن نشد و به دلیل نبودن سویچ گیربگس ماشین به رویت سالم بودن نرسید. در صورتی که ه‍زینه ای داشته باشد با فاکتور معتبر از مبلغ پایه مزاید کسر میشود. ) حالا سوال من اینه آیا من هر مبلغی فاکتور ببرم پرداخت میکنن؟؟؟ چون نوشته هر هزینه ای داشته باشد من فاکتور معتبر 90 ملیونی هم ببرم کسر میکنن؟؟

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، به نظر می‌رسد منظورش از فاکتور معتبر، فاکتور نمایندگیهای مجاز است