مشاوره حقوقی رایگان - تهدید صاحب زمین کنار خونمون که میگه دیوار و نصف حیاط خونمون مال زمین ‌اونه

سلام وقت بخیر ما 20 سال قبل 83 متر خونه ویلایی خریدیم و نشستیم ... سند و پایان کار هم داریم ... این خونه ما 60 سال ساخته شده 5 تا همسایه دیگه هم داریم اونا متراژ خونه هاشون متفاوت و از ما کوچیک تره .... کوچمون بن بست نوشته ما هم آخرین خونه هستیم ، ولی کنار خونمون 500 متر زمین خالیه هنوز بن بست نشده اون زمین ساخته بشه میشه بن بست ... حالا یه سازنده اومده تازه خریده زمین رو و اومده همش مارو تهدید میکنه که دیوار حیاط شما تا تصف تو زمین من و مال منه .... روی این دیوار ما کنتور برق روی زمین کنتور آب و تو حیاط تا انتها دیوار دستشویی مونه ... میگه این نصف درتون و دیوار و نصف حیاط صاف کلا میره مال منه ... اگه بخواد بریزه ما در ورودی دیگه نداریم از کجا عبور کنیم ... مگه میشه ما که همه چی داریم این بساز بتونه دیوار خونمونو بریزه .... ما به کجا باید شکایت کنیم ... هیچ راهنماگر و پولی نداریم ... الانم اومده بیرون در گچ ریخته بناشو مشخص کرده ... ما درو واکنیم کلا میریم تو خونش و یه قسمت حیاط و کلا در خونمون میشه حیاط اون .... اصلا نمیدونیم چیکار کنیم ممنون میشم بهمون یه راهنمایی بدید مچکر خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

هموطن گرامی، چنانچه شما سند مالکیت داشته باشید و مساحت ملک هم در سند قید شده باشد، به هیچ عنوان سازنده نمی تواند حتی یک سانتی متر از ملک شما را تصرف و یا تخریب نماید. چنانچه سازنده اقدام با تخریب نمود، شما می توانید در دادسرا شکایت کیفری تخریب عمدی مطرح نمایید و یا اگر هم اکنون با ریختن مصالح جلو منزل شما مزاحمتی ایجاد کرده می توانید دعوی مزاحمت ملکی علیه ایشان در دادسرا مطرح نمایید.