مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری ریز مکالمات

سلام خطی که دست پدرم هست و ازش استفاده میکنه به نام مادرمه
ایا مادرم میتونه پرینت ریز مکالمات رو بگیره و به عنوان مدرک برای رابطه نامشروع به دادگاه ارائه بده ؟ ایا دلیل خوبیه ؟ این خیانت فقط مربوط یک بار یا یک نفر نیست سالهاست داره اینکارو میکنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله ریز پیرینت مکالمات تا 6 ماهه را میتواند اخذ نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اخذ پرینت تماسها امکان پدیر است اما مکالمات نیاز به دستور قضایی دارد ضمن اینکه احراز رابطه از این طرق سخت می باشد راه مفر هم دارد
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید