مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ناحق مادر

با عرض سلام و ادب:
احتراما معروض میدارد پدر بنده در سال 60 شهید شده اند و قیومیت بنده و 2 خواهرم بر عهده مادرم بود، مادرم 4 سال بعد ازدواج کرد و مجبورا از محل زندگی به شهر دیگری نقل مکان کردیم سال اول را مستاجر بودیم و تنها محل درامد مادرم حقوقی بود که از بنیاد شهید دریافت میکرد، با پس انداز و اخذ وام موفق شد زمین قولنامه بخرد که با هزاران مشکل انجا را ساختیم بعد از اتمام تقریبی ساختمان ناپدریم با راههای مختلفی سعی داشت تا به بهانه اینکه او نیز در زمان ساخت پولی داده است نصف خانه را به نام خودش بکند و مادرم بدلیل اینکه ناپدریم بچه های زیادی داشت از انتقال سند بنام او میترسید تا اینکه اینها بچه دار شدند و خانه نیز تبدیل به احسن شده بود که نصف خانه جدید را بنام بچه مادرم سند زد که حال سهم بچه را نیز خریده تمام ششدانگ بنام خودش میباشد.
حال با توجه به اینکه تنها محل درامد مادرم حقوق بنیاد میباشد که در زمان صغیر بودن به حساب مادرم واریز میشد پس انداز کرده و یا وامی هم گرفته که باز پرداخت اقساط از همان حقوق بوده است و با سو استفاده از صغیر بودن ما تمام ششدانگ را بنام خودش انتقال داده است، آیا راهی برای ابطال سند یا هر گونه مطالبه دیگر مقدور میباشد یا خیر؟! با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام خیر سخت است اثبات این موضوع و اینکه مادر شما خودش این انتقال را انجام داده نمی‌توان