مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت

سلام. من موتورم را حدود 40 روز خریدم و از پشت نیسان با شدت به من زد طوری که فقط لاستیک جلوی موتور سالم هست. مدارک هنوز نیامده چون صفر خریدم و فقط بیمه موتور دارد.
35میلیون هم خود موتور هست.
طرف موتور رو درست میکند و حالا یا خودش یا بیمه و بعد به من میدهند ولی اون دیگر موتور اول نمیشود. خواستم بدونم باید چی کار کنم که طرفی که به من زده یک موتور صفر دیگر به من بدهد. امروز تصادف کردم.
هنوز هیچ کاری انجام ندادم و آمبولانس را بیمارستان آوردم و افسر هم کروکی 25 متر خط ترمز کشیده است. نیسان با موتور در پارکینگ هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

تصادف موتور سیکلت تصادف