مشاوره حقوقی رایگان - اسیب به جان و مال

سلام، چندشب پیش برای تفریح به بوستانی که فضای سبز داشت رفته بودم و در هنگام برگشتن به خودرو چندنفری نشسته بودند داخل فضای سبز که ناگهان یه سگ کوچک پارس کنان اومد سمت من و یکدفعه پرید پشت منو گاز گرفت و صاحب سگ هم بدون اینکه حرفی چیزی به سگش بگه در حال نگاه کردن بود، من از اونجا دور شدم و پام یخورده احساس سوزش میکرد، رفتم بعد از نیم ساعت دیدم که شلواریو که تازه خریده بودم با دندونش پاره کرده، شاکی شدم و برگشتم به اون محل و صاحب سگو صدا کردم و گفتم که جای زخم مهم نیست ولی شلوارم پاره شده که تازه خریدم و اون اقایون شروع به مسخره کردن من کردن که این سگ قدش به شما نمیرسه برو فاز ورندار ما داشتیم نگاه میکردیم گازت نگرفت شلوارت گرفت به درخت پاره شد، درصورتی که مطمئن هستم که شلوار منو سگ پاره کرد، خلاصه بهشون گفتم زنگ میزنم 110 گفتن که بزن، منم تا زنگ زدم 110 اونا شروع کردن وسایلشون جمع کردن و سوار ماشینشون شدن گفتن وایستا تا 110بیاد ما که رفتیم،منم از پلاکشون عکس گرفتم و به 110 نشون دادم،110 ی برگه گزارش بهم دادو
گفت برو دادسرا شکایت کن، میخواستم راه طرح شکایتو بدونم، با سپاس از شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
باید از طریق دفاتر خدمات قضایی در این خصوص شکایت خودتون را ثبت کنید