مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سفته

من دو فقره سفته داشتم که اجرا گذاشتم. بعد اجرای احکام آمد و بعد توقیف شد. چیزی نداشت ولی حکم جلب نیامد و بعد از آن ابلاغیه آمده برای 6/13 که حضوری به دادگاه بروم. میخواستم ببینم مگر بعد از توقیف حکم جلب نمیدهند؟
چرا حضوری میخواهند؟
باید چی کار کنم که زود حکم جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر گزارش مامور مبنی بر عدم شناسایی اموال ایشان باشد اصولا باید استعلام سه گانه راهور واداره ثبت اسناد وبانک مرکزی نیز انجام شود تا بعدا حکم جلب صادر شود