مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت و توقیف اموال

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. قاضی دستور موقت بنده را تایید و رای صادر کرده و الان در مرحله تایپ قرار دارد. مرحله بعدش چی هست و برای توقیف اموال برای توقیف و بسته شدن مغازه تا روشن شدن موضوع خودم باید اقدام کنم برای توقیف یا با مامور انتظامی و مغازه مهر و موم میشه ایا خوانده به رای دستور موقت دادگاه میتواند اعتراض کند. یه تو ضیح برام بدید ممنون میشم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دستور موقت به تنهایی قابل اعتراض نیست وهنراه با رای پرونده اصلی قابل اعتراض است
دستور موقت شبیه حکم دادگاه به اجرای احکام ارسال وطی نامه ابی با هماهنگی مامورین انتظامی مطابق دستور عمل خواهد شد