مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند از طرف فروشنده بنام وارث خریدار

باسلام و احترام
پدرم زمانیکه در قید حیات بود آپارتمانی بصورت وکالتنامه خریداری نمود ولی چون سند دارای وام بنیاد جانبازان از جانب مالک اولیه گرفته شده و داخل قولنامه توافق شده که وام را مالک اولیه بپردازد و بعد از تسویه وام بنیاد جانبازان توسط فروشنده سند را بنام پدرم انتقال دهد لذا اینجانب یک سوال دارم
1_ میتوانم توافق انجام شده بین پدر مرحومم و مالک اولیه را نادیده گرفته تقاضای انتقال سند بنام خودم نمایم
باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به فوت پدرتان وراث حین الفوت ان مرحوم مالکیت قهری داشته ومیتوانند الزام به تنظیم سند را بخواهند مضافا اینکه با فوت پدرتان وکالتنامه باطل میگردد واثر قانو نی ندارد