مشاوره حقوقی رایگان - حق محل سکونت

سلام من موقع عقد نادانسته حق محل سکونت به خانمم دادم هر بار همراه با مطالبه مهریه حق محل سکونت شکایت میکرد تا اینکه الان یک سال رفته و اجرائیه هم برای محل سکونت اومده که انجام ندادم رفت اجرای احکام که هنوز خبری نشده ولی از همون موقع که رفت من مبلغی نفقه میدادم. الان اگر خودش بره خونه ای تهیه کنه من باید هزینه اش بدم و اگر ندم جلب میشم؟ این باعث طلاق میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نفقه که خانه هم جزوی از ان است بر عهده شماست و درصورت اثبات عسر و حرج باعث طللق می شود.