مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری چک ضمانتی

چکی بدون تاریخ که بابت تضمین برای پرداخت قسط صادر شده و به همه تعهدات عمل شده تو چک نیز قید شده بابت ضمانت قسط اما طرف به دلیل دشمنی چک رو تاریخ زده و به شخص ثالث واگذار کرده و شخص ثالث از طریق ثبت اموال و توقیف و به مزایده گذاشته چه راه حلی برای محکوم کردن شخص اول (واگذار کننده چک) هست در ضمن شکایت کیفری خیانت در امانت کردیم ولی بدلیل ضمانی بودن نه امانی بودن چک رد شد
به هر که میرسیم میگن شکایت خیانت در امانت کنین بابا کردیم رد شد تو قانون دیگه راهی برای ادب کردن این واگذار کننده چک نیست
و آیا شخص ثالث با این چک ضمانتی از طریق دادگاه حقوقی میتواند برای مطالبه وجه شکایت کند (یا دادگاه به چکهای ضمانتی رسیدگی نمیکند)
خواهشا کمک کنین هیچ کس سواد درست حسابی نداره

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام شما بایداز طریق دادگاه نسبت به عملیات اجرایی اعتراض و تقاضای ابطال عملیات اجرایی کنید .و برای شخص اول اظهارنامه ارسال کنید و از ایشون تقاضای استرداد چک‌کنید و در دادخواست خود اون شخص را هم طرف دعوا قرار داده وتقاضای استرداد چک و الزام شخص اول به پرداخت مبلغ چک در حق شخص ثالث را بخواهید