مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت برگشتی

سلام من 7سال پیش منزلی اجاره کردم یک چک پشتوانه اجاره بدون تاریخ یه مبلغ 55000000ریال دادم هنگام تحویل خانه چک و نگرفتم صاحب خانه گفت شهرستان جامانده الان برگشت زده واز ......که پارتی داره اقدام کرده شورا من ومحکوم کرد بدلیل اینکه درجلسه دادگاه نبودم واخواهی دادم صاحب خانه نیامد باز شورا حکم وتایید کرد با مدارکی که بردم گفته مدرکی نداشتم واستناد کرده به مدارکی که دست صاحبخانه است .واین مدارک وبمن نشون ندادن تجدیدنظر خواهی دادم جوابی نیامده با شاکی تماس گرفتم میگه به خانه صدمه زدم در صورتیکه خانه را تحویل دادم وهیچ صدمه ای نبوده لطفا راهنمای کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید و به قرارداد اجاره استناد نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه خیانت در امانت را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.